V. 2.1.7
José Figueroa
Foto: José Figueroa

Megafon

10 fria minuter på Lilla scen!                  

Megafon är en plats på Folk och Kultur där det är möjligt hålla offentliga anföranden eller bidra med konstnärligt innehåll. Välkommen att arrangera en Megafon – 10 fria minuter på Lilla Scen!  

Praktisk info
Det är kostnadsfritt att arrangera en Megafon.
Lilla scen är placerad inne på Utställartorget, konventets hjärta, där många besökare är i rörelse.
Det går att skicka in anmälan så länge det finns platser kvar.
Det finns stolar i biosittning framför Lilla scen och ett ståbord på scen.

Observera att alla måste anmäla sig som deltagare, även du som arrangerar en Megafon. Anmäl dig som deltagare här.

Återbud
Det är kostnadsfritt att arrangera en Megafon på Lilla scen, men om tiden inte avbokas senast den 20 januari och/eller inte utnyttjas på överenskommen tid kommer en debitering på 300 kr att ske.

Villkor och information
Vid medverkan skriver arrangören/utställaren på ett avtal att denna, samt eventuell underarrangör som avser arrangera verksamhet inom ramen för Folk och Kultur, arbetar utifrån demokratiska värderingar samt respekterar och ställer sig bakom de grundläggande principerna om jämlikhet, jämställdhet och allas lika värde här. Politiska partier kan ej medverka som utställare på torget.
Läs vår avtalspolicy här

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in

Logga in här på Folk och Kulturs hemsida och planera upp ditt besök genom att bygga ett personligt schema. Är du en ny användare? Då måste du registrera dig först. Det gör du här. Allt som krävs är namn och mailadress så är du igång!