V. 3.1.1

Ett digitalt konvent tar form!

För femte året arrangerar Folk och Kultur ett kulturpolitisk konvent och erbjuder ett kurerat, kvalitativt kulturpolitiskt innehåll, en unik, deltagarstyrd arena för tvärsektoriella möten, och ett synliggörande av kulturella uttryck från hela landet.

Situationen kring covid-19 är osäker och vi vill inte behöva ställa in, utan ställer återigen om! Kulturlyftets styrelse och styrgrupp med representanter från Eskilstuna kommun och Region Sörmland har i veckan tagit beslutet att vi också 2022 genomför Folk och Kultur som ett digitalt konvent. Det blir en blandning mellan förinspelade inslag och livesändningar från Eskilstuna i februari 2022.

Vi är nu i full färd med att tillsammans med alla arrangörer lägga om programmet till digital form, och kommer löpande presentera programinslag fram tills det officiella programsläppet i januari.

Läs vårt nyhetsbrev där vi presenterar några av de många intressant programinslag du kommer att kunna ta del av under det digitala Folk och Kultur 2022 – mer spännande innehåll tillkommer! Om du inte får vårt nyhetsbrev så anmäl dig längst ner här på sidan så att du inte missar något!

Här på hemsidan uppdaterar vi löpande med information och nyheter kring det digitala konventet. Se till att ni följer oss i våra olika kanaler på FacebookInstagram, Linkedin och Twitter.


Kommentarer

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in