V. 3.1.0

Förlängd anmälningsperiod till och med 23 november

Tack för alla era programbidrag till Folk och Kultur digitalt konvent 2021! Bidragen har strömmat in, och ni är många fler som vill anmäla er.

Vi förstår att det finns ett behov för mer tid för att anmäla sitt programbidrag. Därför håller vi anmälan öppen fram till och med måndag 23 november (midnatt). Ta mig till den förlängda anmälan!

Hålltiderna för dig anmäler som anmäler ett programbidrag under vår förlängda anmälningsperiod 17 november- 23 november ser ut som följer: 

  • 7 – 8 december: Återkoppling till arrangörer via mejl om ert programbidrag är godkänt eller ej.

För er som redan anmält ett programbidrag innan 16 november gäller samma hålltider som tidigare:

  • 30 november – 1 december: Återkoppling till arrangörer via mejl om ert programbidrag är godkänt eller ej.

Läs mer och se våra Hålltider för arrangörer för mer information.

Den 16 november presenterade regeringen nya restriktioner på grund av den rådande pandemin, och begränsade allmänna sammankomster till max 8 personer. 

Restriktionerna som börjar gälla 24 november ställer nya krav både på det digitala konventet och er arrangörer vid den händelse att de fortsätter gälla fram till mitten av februari. Men vi ställer inte in – vi ställer om. Folk och Kultur digitalt konvent 2021 kommer att genomföras på ett tryggt sätt och med största hänsyn till aktuella restriktioner. Vikten av konstens och kulturens betydelse för demokrati- och samhällsutvecklingen har aldrig varit större. Vi ber därför er arrangörer att tänka till kring era programbidrag och om ni eventuellt behöver ändra upplägg för att genomföra en smittsäker programpunkt. Vi finns till hands för att bistå er kring eventuella frågor och ni kan läsa mer om det här

 


Lämna en kommentar

Kommentarer

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in