V. 3.1.0
Foto: Liam Warton

Ny partnerskapsansvarig inför Folk och Kultur 2021

Kimberley Torchia är ny partnerskapsansvarig på Folk och Kultur. Hon har en bakgrund inom PR och digital kommunikation och kommer närmast från en roll som analytiker på Whispr Group. Dessförinnan var hon PR-specialist på kommunikationsbyrån Geelmuyden Kiese. Vi ställde tre frågor till Kimberley.

1. Vad vill du med bidra med till Folk och Kultur?

Folk och Kultur fungerar ju som ett slags facilitator för kulturen. Jag vill vara med och skapa rätt förutsättningar för dem som brinner för, och bidrar till, konstens och kulturens betydelse i samhällsutvecklingen.

2. Vad ser du mest fram emot med Folk och Kultur?

Jag ser särskilt fram emot att få samarbeta med och möta alla de fantastiska och drivna personer som är med och formar framtidens kultursverige – och som faktiskt möjliggör Folk och Kultur. Att vara med i skapandet av Folk och Kultur 2021, från ax till limpa, är också något jag verkligen ser fram emot. Jag tror att det kommer vara en oerhört lärorik och spännande process.

3. Till sist, vilken är din egen personliga relation till kultur?

Konst och kultur har alltid varit en stor och viktig del av mitt liv. Jag fascineras över relationen mellan kulturella uttryck och samhället i stort (den samtid/kontext som de existerar i och verkar inom), och hur dessa krafter formar varandra. Jag tror inte att det går att skapa sig en förståelse för den ena utan den andra – något som verkligen visar på vikten av att synliggöra konsten och kulturen i samhället.

Vill du komma i kontakt med Kimberley? Mejla kimberley.torchia@folkochkultur.se.

TAGGAR: Partnerskap

Lämna en kommentar

Kommentarer

Inga kommentarer.

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in