V. 3.1.0
Foto: Denny Lorentzen

Partiledare Nooshi Dadgostar deltar på Folk och Kultur 2021

Folk och Kultur kan med glädje meddela att Vänsterpartiets nyvalda partiledare Nooshi Dadgostar blir den andra partiledaren att tacka ja till Folk och Kultur 2021. Att kulturen ska vara till för alla och lätt att uppleva och utöva oavsett var i landet man bor eller vem man är, är Vänsterpartiets kulturpolitiska hållning, och Nooshi Dadgostar kommenterar sin kommande medverkan så här:

“Demokrati handlar om att alla i Sverige ska kunna vara med och forma hur vårt samhälle utvecklas. Det ska inte bara vara för några få i toppen. Men i stora delar av landet ser man att makten finns långt borta, någon annanstans. Behovet av att hitta vägar för att utveckla demokratin är stort” säger Nooshi Dadgostar.

Vi är stolta över att tidigare partiledaren Jonas Sjöstedt deltog i Eskilstuna i år, och då berättade om hur kulturen kan användas som ett verktyg för jämlikhet, men också som en brygga, motor och i sitt egenvärde en kraft i framtidens samhälle. Därför kommer Nooshi Dadgostar att bjuda på Vänsterpartiets framtidsvisioner gällande hur vi kan stärka det breda kultursamtalet och hur kulturen kan vara till för alla.

Mer information om Nooshi Dadgostars programpunkt kommer senare.


Lämna en kommentar

Kommentarer

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in