V. 3.1.0

Nu öppnar vi vår plattform!

Nu öppnar vi äntligen upp vår digitala plattform! Det är här som vi under Folk och Kultur 2021 kommer mötas, inspireras och dela nya perspektiv och erfarenheter. 

Skapa ett konto
För att kostnadsfritt ta del av allt innehåll under Folk och Kultur 2021 skapar du ett konto här. Ett bekräftelsemejl skickas sedan till den mejladress du angett. Om du inte fått bekräftelsemejlet i din inkorg, kontrollera din skräppost. 

När du skapat ett konto kan du besöka Folk och Kultur 2021 för att bekanta dig med över 250 programpunkter. Lär dig navigera, förstå plattformens struktur och kanaler, så att du är redo att möta oss live kl 09.00 den 10 februari när konventet drar igång!

Konventet pågår fram till den 12 februari och allt innehåll finns tillgängligt att ta del av kostnadsfritt fram till 19 februari.

Uppdaterat program
Vi har uppdaterat vårt programblad för att göra det lättare för våra besökare att få en överblick och orientera sig i innehållet. Programbladet har nu även klickbara länkar som tar dig direkt till den programpunkt du är nyfiken på!

Tillsammans med arrangörer från hela Sverige har vi skapat ett fullspäckat program som vi hoppas ska inspirera, provocera och väcka nya tankar. Innehållet har kategoriserats efter teman och delats upp i olika kanaler – allt för att du som deltagare enkelt ska kunna orientera dig och hitta det du är intresserad av.

Ladda ner det uppdaterade programmet här. 

2021 gör vi Folk och Kultur tillgängligt för alla som vill ta del av de mest aktuella frågorna om konst och kultur. Tillsammans skapar vi den största deltagarstyrda och tvärsektoriella arenan för konstnärs-och kulturpolitiska samtal!


Lämna en kommentar

Kommentarer

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in