V. 3.1.0

Nu släpper vi programmet!

Vi har tillsammans med arrangörer från hela Sverige skapat ett ett fullspäckat program som vi hoppas ska inspirera, provocera och väcka nya tankar.

Innehållet har kategoriserats efter teman och delats upp i olika kanaler – allt för att du som deltagare enkelt ska kunna orientera dig och hitta det du är intresserad av!

Folk och Kultur äger rum 10-12 februari.

LADDA NER PROGRAMMET HÄR!

Snart kommer vi också att öppna upp plattformen som innehåller ännu mera information om varje programpunkt!

Vi är glada över den bredd och variation som våra arrangörer och partners bidrar med under Folk och Kultur 2021. Innehållet visar på den otroliga mångfald och bredd som ryms inom konst- och kulturvärlden. Folk och Kulturs teman är: Inkludering, Framtid, Nordiskt Perspektiv, Hållbarhet, Demokrati, Inspiration, Barn & Unga, Digitalisering och Kulturarv. Våra kanaler – Munktellstaden, Lokomotivet, Kugghjulet, Ångvälten och Torget – huserar dessa teman under konventets tre dagar.

Folk och Kultur-studion

Från Folk och Kulturs studio sänder vi live varje förmiddag, och det är också här som invigningen av konventet tar plats. Som deltagare vägleds du av Zandra Thuvesson, vår skickliga programledare och hennes sidekick Åsa Kratz, en av Folk och Kulturs initiativtagare, Eskilstunabo och kulturpolitiker i Sörmland. Det blir berättelser från kommunal, regional och nationell kulturpolitisk nivå, nordiska perspektiv, inspiration och liveframträdanden. 

Konstögonblick – konsten och kulturutövarna i fokus!

Kulturskapares röster och verk lyfts genomgående under konventet. Åtta kulturutövare från olika delar av Sverige berättar i en serie kortfilmer om hur det är att verka under den pågående pandemin, och hur de blickar #framåt. Genom Konstögonblick kan du unna dig en, eller flera, kulturupplevelser i mikroformat! 

 


Lämna en kommentar

Kommentarer

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in