V. 3.1.1

Stöd Folk och Kultur Vänner

Brinner du eller din organisation för kulturpolitiska frågor? Tycker du att ett dynamiskt kulturliv i Sverige är bland det viktigaste som finns? Vill du stödja Folk och Kultur i vårt arbete med att lyfta konstens och kulturens betydelse i demokrati- och samhällsutvecklingen? Välkommen till Folk och Kultur Vänner!

Folk och Kultur är ett kulturpolitiskt konvent vars projektägare är den ideella föreningen Kulturlyftet. Vi är helt beroende av de verksamhetsbidrag vi får från våra möjliggörare samt intäkter från deltagare i det fysiska konventet. 2021 ställer vi om till ett digitalt konvent som erbjuds kostnadsfritt för alla deltagare. Som privatperson, organisation, institution, kommun eller region har du möjlighet att stödja oss genom att bli medlem i nyligen inrättade Folk och Kultur Vänner.

– Vi vill skapa en mötesplats för kulturpolitisk debatt på lokal, regional och statlig nivå – allt för att stärka den konstnärliga friheten och främja ett tillgängligt och vitalt kulturliv i hela Sverige. Under året har vi sett hur sköra strukturerna för konst och kultur är och vikten av att hela tiden påminna om att konst och bildning är grunden i en demokrati. Vi gör detta tillsammans, och de som går med i Folk och Kultur Vänner stärker vår gemensamma plattform för kulturpolitik, konst, debatt, möten och inspiration, säger Linde Sjöstedt, projektledare för Folk och Kultur.

Folk och Kultur Vänner är till för dig som delar vår vision och tycker att Folk och Kultur spelar en viktig roll i att möjliggöra det kulturpolitiska samtalet. Med ett medlemskap i Folk och Kultur Vänner spelar du/ni en viktig del i att arbetet med att lyfta konstens och kulturens betydelse i demokrati- och samhällsutvecklingen.

Du blir medlem genom att stödja oss med en av våra medlemsavgifter som du själv väljer storleken på. Medlemsavgifterna sträcker sig över ett brett spann för att man ska ha möjlighet att bidra med det man har ekonomisk möjlighet till.

Här hittar du all information om Folk och Kultur Vänner.


Lämna en kommentar

Kommentarer

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in