V. 3.0.0

Vi gör Folk och Kultur tillgängligt för alla!

Nu gör vi Folk och Kultur 10-12 februari 2021 tillgängligt för ännu fler – vi öppnar Folk och Kultur 2021 till att bli kostnadsfritt för våra digitala besökare!

Ta chansen att kroka arm med närmaste kollegan, kollegorna från en annan avdelning, kommun eller region, en annan bransch – eller annat land! Vi tillgängliggör Folk och Kultur för alla som vill ta del av de mest brinnande kulturpolitiska frågorna. Kanske vill du bjuda in någon som aldrig hört talas om Folk och Kultur tidigare? Nu har du chansen! Tillsammans skapar vi den största deltagarstyrda och tvärsektoriella arenan för kulturpolitiska samtal.

Nina Björby, ordförande Regional Musik i Sverige, kommenterar beskedet:
Folk och Kultur skapades för att vi saknade en tvärsektoriell mötesplats för konstens och kulturens roll i samhällsutvecklingen, där vi skapar innehållet tillsammans. När konventet nu blir digitalt i stället för i Munktellstaden i Eskilstuna blev det viktigt att så många som möjligt ändå kan mötas. Därför kommer vi inte att ta någon deltagaravgift för dig som digital besökare nästa år. För Folk och Kultur 2022 ses vi återigen i Eskilstuna, och då har vi lärt oss hur vi kan komplettera de fysiska mötena och samtalen med digitala.

Vi kommer att erbjuda stor bredd på innehåll och ämnen, både livesänt och förinspelat. Och bäst av allt är att du kommer kunna ta del av allt material i efterhand.

Precis som tidigare är Eskilstuna värdstad och vi kommer att genomföra livesändningar från vår egen Folk och Kultur-studio i Scenkonst Sörmlands konsertsal. 2022 siktar vi på att återigen hålla ett fysiskt konvent och fortsätta vara den ledande mötesplatsen för kulturpolitiska tvärsektoriella samtal.


Lämna en kommentar

Kommentarer

Inga kommentarer.

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in