V. 3.1.1

Vi tackar Linde för hennes fina bidrag till Folk och Kultur och tar nu sikte på 2022!

Vi är mitt uppe i avslutningsarbetet av Folk och Kultur 2021, vårt digitala konvent som tack vare vår personal och alla deltagare blev så fantastiskt bra. Vi siktar nu på ett fysiskt konvent i Eskilstuna 2022 med någon form av digitalt spår. Kulturlyftet leder just nu arbetet i samarbete med Folk och Kulturs styrgrupp, Region Sörmland och Eskilstuna kommun.

På grund av personalförändringar på vårt kansli, där Linde Sjöstedt som funnits med oss som projektledare under alla år lämnar oss, träder Robert Uitto, ordförande i Kulturlyftet in som kontaktperson under en tid.

Vi vill tacka Linde för ett fantastiskt arbete under dessa år, där hon verkligen satt vårt konvent på den nationella och nordiska kulturkartan. Ett konvent som tack vara dessa idoga insatser nu verkligen kan räknas som en viktig del i den kulturella infrastrukturen i landet.

 ”Jag är stolt och tacksam över att tillsammans med er ha byggt upp Folk och Kultur och genomfört det fyra gånger. Det är en fantastisk mötesplats för konsten och kulturens betydelse i demokrati- och samhällsutvecklingen, där dialog och utveckling är i fokus. Tack ALLA. Jag önskar Kulturlyftets styrelse lycka till inför det viktiga genomförandet 2022.”, säger Linde Sjöstedt.

Folk och Kultur är den infrastruktur, som mer än väl nu kommer att behövas i en rejäl uppstart för kulturen efter Corona.

 Vi ses alla den 9-12 februari 2022 i Eskilstuna. Läs mer om konventet här.

För frågor, var god kontakta ordförande Robert Uitto på robert.uitto@folkochkultur.se, tel: 070 962 73 64.


Lämna en kommentar

Kommentarer

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in