V. 3.1.1

Folk och Kultur 2022

Snart är det dags för den femte upplagan av Folk och Kultur. Efter noggrant övervägande har det beslutats att Folk och Kultur ställer om till ett digitalt konvent med en blandning av förinspelade inslag och livesändningar från Eskilstuna 9-11 februari 2022.

Programmet släpps i januari, håll utkik!
Folk och Kultur är en mötesplats och en plattform för inspiration, upplevelser och lärande. Innehållet skapas i samverkan med inbjudna aktörer och representanter från kultursektorn, politiken, myndigheter, organisationer, ideella verksamheter och landets regioner. Förutom samtal, debatter och seminarier, presenterar Folk och Kultur ett välkomponerat program av professionella konstnärliga föreställningar och upplevelser.

Vi är så glada att det är ett fortsatt stort intresse för att vara med oss på Folk och Kultur 2022!
Folk och Kultur är ett deltagarstyrt konvent där alla bidrar. Det är #tillsammans som vi skapar ett angeläget konvent där konstens och kulturens betydelse i demokrati- och samhällsutvecklingen står i fokus.

Vi ser nu fram emot ett interaktivt digitalt konvent med plats för möten, samtal och nätverkande
Den digitala plattformen som valts tillåter interaktivitet och sociala möten. Folk och Kultur är en arena för möten, samtal och nätverkande och med den här plattformen kommer vi så nära det fysiska mötet vi kan. Du som deltagare kommer, precis som på det fysiska eventet, att kunna ta del av alla samtal och upplevelser samtidigt som du kan diskutera med kollegor och andra i social interaktivitet. En fantastisk möjlighet för nätverkande under Folk och Kultur-dagarna 9-11 februari 2022.

Vi inviger Folk och Kultur onsdag den 9 februari kl 13.00 från vår livestudio på Scenkonst Sörmland i Munktellstaden i Eskilstuna, och kan sedan se fram emot tre innehållsrika dagar med seminarier, samtal och inspirerande kulturarrangemang från livestudion och våra interaktiva kanaler.

Låt oss fortsätta blicka #framåt och arbeta #tillsammans för en nystart för hela vår bransch!


Offentlig sektor 435 kr inkl. moms
Privat sektor 235 kr inkl. moms

Du kommer att få tillgång till dina inloggningsuppgifter fredag 4 februari
Inloggningsuppgifter sänds ut separat av Hypersay Event.

Frågor

Vi kommer löpande att lägga upp frågor och svar på vår ”frågor och svar” sida här.

Om du inte hittar svar på dina frågor kan du kontakta oss:

Frågor om seminarier, workshops & kulturarrangemang: info@folkochkultur.se

Frågor om fakturor: Sofia Ström sofia.strom@folkochkultur.se

Kontaktuppgifter till kansliet.

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in