V. 3.1.0

Folk och Kultur 2022

Folk och Kultur genomfördes för första gången som ett digitalt konvent 2021. Det var en spännande utmaning och omställning. Tillsammans med Eskilstuna kommun och Region Sörmland, smider nu Styrelsen för Kulturlyftet – Kultur i hela landet planer för ett Folk och Kultur 2022, den 9-12 februari!

Ännu är det för tidigt att sia om i vilken form Folk och Kultur kommer att presenteras nästa år, men vi ser fram emot möjligheten att kunna träffas fysiskt igen men kanske även digitalt – så att fler kan vara med!

Nu laddar vi därför upp krafterna inför Folk och Kultur 2022 – ett kulturpolitiskt konvent som kommer att vara en viktig del i den kulturella infrastrukturen för att skapa möten och ge chans till upplevelser och utövande.

Så fundera, klura, tänk och producera – kanske kommer just du eller ni på ett viktigt inslag som ni vill medverka med 2022? Mer information om när anmälan öppnar återkommer vi med inom kort.

Kontakt

Från och med den 30 juni tar Kulturlyftet – Kultur i hela landet styrelse tillsvidare över arbetet inför ett Folk och Kultur 2022. För frågor och kontakt efter 30 juni, var god kontakta ordförande Robert Uitto på robert.uitto@folkochkultur.se, tel: 070 962 73 64.

Vi hörs vidare!

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in