headerbild
FOTOGRAF: Pierre Pocs
Boende_puff

Boende

Eskilstuna har begränsat med boende i staden och det är bra att vara tidigt ute med rumsbokning. Vi samarbetar med flertalet hotell och följande erbjudanden finns att tillgå.
Läs mer >
Munktellstaden_IG

Munktellstaden

Munktellstaden är en kulturell smältdegel i hjärtat av Eskilstunas industrihistoria och plats för Folk och Kultur.
Läs mer >
Kulturupplevelser_IG

Upplev kultur i Eskilstuna!

Idag är Eskilstuna en snabbväxande miljösmart industristad med musik och idrott i sitt DNA. Välkommen att ta del av Eskilstunas historia på stadens museum, i kyrkor och vid runristningar.
Läs mer >
TaDigRunt_IG

Ta dig runt

Det är enkelt att ta sig till och från Munktellstaden i Eskilstuna där Folk och Kultur tar plats. Här hittar du mer information.
Läs mer >
Tillgänglighet_IG

Tillgänglighet

Folk och kultur är till för alla. Därför strävar vi efter att i största möjliga mål välja lokaler anpassade så att alla ska kunna trivas, oavsett funktionsnedsättning. På den här sidan hittar du information om tillgängligheten i Folk och Kulturs olika lokaler.
Läs mer >
Matställen_IG

Ät gott!

Veganskt, tapas eller hamburgare? I Eskilstuna hittar du restauranger för alla smaker och tillfällen. Här erbjuds en överraskande mängd olika matkulturer, små och stora restauranger, små lokala bryggerier, food trucks och allt däremellan!
Läs mer >

Information inför ditt besök!

Här hittar du mer information om hur man tar sig till och från Munktellstaden, var du kan boka boende, äta och vad du kan uppleva. Du hittar också information om tillgänglighet, parkering med mera.

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev