V. 3.1.0

Ambassadörer

Vi är stolta och glada över att Folk och Kultur Vänners ambassadörer stödjer oss i vårt arbete med att lyfta konstens och kulturens betydelse i demokrati- och samhällsutvecklingen. Varmt tack!

Carla Orrego Veliz
Foto: Carla Orrego Veliz

Vi behöver fler gnistrande mötesplatser där kulturen få stå i fokus för en fördjupad och inspirerande diskussion. Folk & Kultur är en viktig plattform i tider när kulturen hotas och det demokratiska samtalet attackeras från olika håll. Ett växthus med högt i tak som får oss att spira!

Robert Fux, skådespelare

Stefan Holm Mardo
Foto: Stefan Holm Mardo

Hur innehållslös skulle omgivningen inte bli, om konstnärer inte får skapa. Kultur är lika viktig att vårda som vår miljö, så hatten av för konsten!

Peter Siepen, allkonstnär

Foto:

Folk och Kultur is a most inspiring space in which the whole sector of Swedish arts and culture can meet, learn and exchange. The meeting with peers is inspiringly stimulative and helps stretching our knowledge and imagination beyond the usual, whilst consolidating the old connections and creating new networks.

Mieke Renders, Managing Director Trans Europe Halles

Foto: Erik Unnerdal

När det kommer till att synliggöra kulturens roll, både för samhälle och människa, är Folk och Kultur är ovärderlig mötesplats. Det är en plats där levande samtal utvecklar oss, och i förlängningen det demokratiska samhället – där ett vitalt kulturliv är fullkomligt livsnödvändigt! Jag har lämnat ett personligt ekonomiskt bidrag för att Folk och kultur ska fortsätta vara denna viktiga arena även i framtiden!

Åsa Kratz, ordförande, Nämnden för kultur, utbildning och friluftsverksamhet, Region Sörmland

Delar du också Folk och Kulturs vision och vill stötta ett levande och dynamiskt kulturliv i hela landet? Bli Folk och Kultur Vän här.

Ditt stöd betyder mycket för oss – tillsammans är vi den ledande mötesplatsen för konstens och kulturens betydelse i demokrati- och samhällsutvecklingen.

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in