V. 2.1.7
José Figueroa
Foto: José Figueroa

Ett miljödiplomerat konvent

Miljö och hållbarhet är viktigt för oss. Du märker det bland annat genom att all information och alla inbjudningar är digitala, det finns inget tryckt program och vi uppmuntrar deltagare och medverkande att använda funktionen att skapa sitt eget program på vår hemsida istället för att skriva ut programmet.

Folk och Kultur ställer miljökrav på alla leverantörer, väljer lokalproducerade råvaror, erbjuder vegetariska måltider och serverar vatten i kannor istället för flaskor. – Ta gärna med en egen vattenflaska och fyll på hos Folk och Kultur!

Resor som Folk och Kultur gör klimatkompenseras via www.klimatkompensera.se och vi uppmanar alla deltagare att välja klimatsmarta transporter. Konventet ligger med gångavstånd från Eskilstuna Centralstation så ta gärna tåget till Eskilstuna.

Folk och Kultur väljer miljömärkta anläggningar för möte och logi, ger bidrag till välgörande ändamål i stället för presenter till talare och gäster och väljer kringaktiviteter som har så liten miljöpåverkan som möjligt

Folk och Kultur är ett miljödiplomerat konvent – diplom finns att se här.
Leva miljösmart – läs mer här.

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in

Logga in här på Folk och Kulturs hemsida och planera upp ditt besök genom att bygga ett personligt schema. Är du en ny användare? Då måste du registrera dig först. Det gör du här. Allt som krävs är namn och mailadress så är du igång!