V. 3.1.0
José Figueroa
Foto: José Figueroa

Praktik

Vill du praktisera på Folk och Kultur?

Arbetet kommer att vara inriktat på Folk och Kultur i Eskilstuna, februari 2021. Du jobbar nära övriga teamet men tar också eget ansvar. Uppgifterna kommer att vara administration, kommunikation och marknadsföring. Du kommer att lära dig om bland annat projektbaserat arbete, kommunikation, samarbete och få inblick i ett stort kontaktnät genom våra målgrupper.

Förutom en kontorsplats i centrala Stockholm och härliga kollegor, erbjuder vi dig möjlighet att få praktisk erfarenhet i att arbeta i en idéburen organisation som verkar opinionsbildande. Det finns goda möjligheter till att utforma din praktikperiod utefter vad du vill få ut av den och utifrån din kompetens och erfarenhet. Tillsammans kommer vi överens om en praktikplan.

Vi ser helst att praktikperioden följer universitetens hösttermin, med start i början av september 2020 och slut i mitten av januari 2021. Start, slutdatum och längd på praktiken kan dock diskuteras. Vi kan inte erbjuda någon ersättning och det är därför ett krav att praktiken är en del av en eftergymnasial utbildning, dvs. ingår i CSN-berättigat program eller kurs på högskola eller universitet eller att du är berättigad ersättning från Arbetsförmedlingen.

Du ansöker genom att maila ett personligt brev och CV till linde.sjostedt@folkochkultur.se Märk din ansökan ”Praktikant hösten 2020”.

Välkommen med din ansökan!

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in