V. 2.1.7
José Figueroa
Foto: José Figueroa

Arrangörspartner

Arrangörspartners – syns och lyfts fram
Detta är ett partnerskap för er som vill skapa ett extra stort engagemang och uppmärksamhet kring ert seminarium/er workshop. Vi letar arrangörspartners vars ämnen och vinkel bidrar till att konventet blir en spännande och dynamisk mötesplats för demokrati- och samhällsutveckling.

Att vara arrangörspartner innebär att bidraget skapas i nära dialog med Folk och Kultur, gärna utifrån ett tvärsektoriellt perspektiv. Både ni som arrangör och Folk och Kultur är avsändare och ni får en garanterat plats i programmet. Vi välkomnar särskilt arrangörspartners som vill och har möjlighet att genom sitt nätverk stärka en viss målgrupps möjlighet att delta på konventet. Vi eftersträvar en bredd bland besökarna för fler oväntade samtal och nya perspektiv för alla.

Som arrangörspartner kommer ni att bli framlyft i Folk och Kulturs kommunikation, där vi kommer att berätta varför vi har ingått ett partnerskap och vad det gemensamma engagemanget handlar om. Arrangemanget kommer även att lyftas i sociala medier, i nyhetsbrev etc. 

Arrangörspartner i korthet:

  • Bidraget skapas i nära dialog med Folk och Kultur, gärna utifrån ett tvärsektoriellt perspektiv.
  • Både ni som arrangör och Folk & Kultur är avsändare
  • Ni får en garanterad plats i programmet och en prioriterad arena/scen
  • Folk och Kultur lyfter fram arrangörspartnern i sin kommunikation
  • Arrangemanget lyfts fram visuellt på Folk och Kulturs webbplats
  • Ni har möjlighet att ge rabatt på deltagarpass till ert nätverk

Kontakt: Linda K Nordfors, linda.k.nordfors@folkochkultur.se, 0709-890 339

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in

Logga in här på Folk och Kulturs hemsida och planera upp ditt besök genom att bygga ett personligt schema. Är du en ny användare? Då måste du registrera dig först. Det gör du här. Allt som krävs är namn och mailadress så är du igång!