V. 2.1.7
José Figueroa
Foto: José Figueroa

Konventpartner

Konventpartner – för en kreativ och laborativ samverkan
Ett konventpartnerskap passar er som vill utvecklas och utmana genom en laborativ samverkan med Folk och Kultur och dess besökare. Välkomna att höra av er om ni har en idé, ämne eller vinkel som bidrar till att konventet blir en spännande och dynamisk mötesplats för demokrati- och samhällsutveckling.

Kanske vill ni bidra med något som stärker själva genomförandet av Folk och Kultur, som en ny teknik, en metodik eller ett oväntat visuellt inslag?
Det skulle t ex kunna vara;

  • En utställning om robotik, demokrati och mångkultur
  • En utbildning/guidning i mötesteknik och konflikthantering
  • En ljussättning av Folk och Kulturs fysiska plats – som lyfter och förtydligar eller bidrar med ett nytt perspektiv

Eller kanske har ni som konventpartner ett starkt engagemang för en viss målgrupp, och vill i samarbete med Folk och Kultur säkerställa att några som annars kanske blir underrepresenterade får möjlighet att delta, lära och lära ut, att de får bidra med sitt perspektiv?

Vi berättar om varför
Som konventpartner kommer ni att bli framlyft i Folk och Kulturs kommunikation, där vi kommer att berätta varför vi har ingått ett partnerskap och vad den gemensamma engagemanget handlar om och hur det ligger i linje med Folk och Kulturs värdegrund och vision.

Välkomna att höra av er för en kreativ dialog!

Kontakt: Linda K Nordfors, linda.k.nordfors@folkochkultur.se, 0709-890 339

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in

Logga in här på Folk och Kulturs hemsida och planera upp ditt besök genom att bygga ett personligt schema. Är du en ny användare? Då måste du registrera dig först. Det gör du här. Allt som krävs är namn och mailadress så är du igång!