V. 2.1.7
José Figueroa
Foto: José Figueroa

Utställarpartner

Utställarpartners – märks på utställartorget

Utställartorget är konventets hjärta. Detta är ett partnerskap för er som vill lyfta er satsning på utställartorget och skapa egna möten i anslutning till er utställarplats. Vi letar utställarpartners vars ämnen och vinkel bidrar till att konventet blir en spännande och dynamisk mötesplats för demokrati- och samhällsutveckling.

Att vara utställarpartner innebär att bidraget utvecklas i samarbete med Folk och Kultur. Vi erbjuder en extra nära dialog om placering och utformning av monterplatsen. Vi välkomnar särskilt utställarpartners som vill och har möjlighet att genom sitt nätverk stärka en viss målgrupps möjlighet att delta på konventet. Vi eftersträvar en bredd bland besökarna för fler oväntade möten och nya perspektiv för alla.

Som utställarpartner kommer ni att bli framlyft i Folk och Kulturs kommunikation, där vi kommer att berätta varför vi har ingått ett partnerskap och vad den gemensamma engagemanget handlar om. Samarbetet kommer även att lyftas i sociala medier, i nyhetsbrev etc. 

Utställarpartners i korthet:

  • Bidraget skapas i nära dialog med Folk och Kultur, gärna utifrån ett tvärsektoriellt perspektiv.
  • Ni har möjlighet att skapa egna möten i anslutning till er utställarplats, innan arenan är öppen för alla.
  • Folk och Kultur lyfter fram samarbetet i sin kommunikation
  • Arrangemanget lyfts fram visuellt på Folk och Kulturs webbplats
  • Ni har möjlighet att ge rabatt på deltagarpass till ert nätverk

Kontakt: Linda K Nordfors, linda.k.nordfors@folkochkultur.se, 0709-890 339

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in

Logga in här på Folk och Kulturs hemsida och planera upp ditt besök genom att bygga ett personligt schema. Är du en ny användare? Då måste du registrera dig först. Det gör du här. Allt som krävs är namn och mailadress så är du igång!