V. 2.1.7

Program

Här hittar du alla programpunkter i form av seminarium, workshops, megafon-program, kulturarrangemang och mingel och kan lätt filtrera fram det du är allra mest intresserad av. Du kan också bygga upp och spara ett personligt schema genom att markera de programpunkter du vill närvara på – ett enkelt sätt att få en överblick över dina dagar i Eskilstuna. Du markerar programpunkterna genom att klicka på hjärtat intill programpunkten. För att kunna spara ditt personliga program måste du registrera dig som användare. Registrera dig här med namn och mailadress. Som inloggad kan du återkomma till ditt sparade program när som helst, lägga till programpunkter och ta bort.

Utställartorget på Stiga Sport Arena är kostnadsfritt att besöka alla dagar vilket även gäller de programpunkter som äger rum på Stora scen och Lilla scen på Stiga Sports Arena.
Du hittar alla kostnadsfria program onsdag-fredag här.

Folk och Kultur-dagen som äger rum lördag 8 februari är också kostnadsfri och öppen för alla! Läs mer om den här.

Datum

Kategori

Programtyp

Platser

Fritextsökning

Onsdag 5 februari

Torsdag 6 februari

Fredag 7 februari

Lördag 8 februari

Inga fler evenemang att visa

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in

Logga in här på Folk och Kulturs hemsida och planera upp ditt besök genom att bygga ett personligt schema. Är du en ny användare? Då måste du registrera dig först. Det gör du här. Allt som krävs är namn och mailadress så är du igång!