V. 2.1.7

Byråkrat. – Kompetensbehov

Byråkrat. är skapat och administrerat av Martin Roos. Martin spelade gitarr i Kent mellan åren 1991-1995 och var även deras manager under 15 år. Nuförtiden arbetar Martin som ledare inom Eskilstuna kommunkoncern.Tillkomsten av Byråkrat. är sprunget ur en idé att skapa instrumental musik för kontoret. Eller om du vill - Muzak för den ensamma byråkraten. Det självbetitlade albumet ”Byråkrat.” släpptes den 1 april 2018 och musiken beskrevs av Jan Gradvall i DI Weekend som: "..instrumental, gitarrdriven, suggestiv och vacker, präglad av ett regnmolnsgrått vemod..."

Uppföljaren ”Tillit” gavs ut digitalt samt på limiterad kassett och vinyl den 18 april. De båda fysiska utgåvorna innehåller det exklusiva spåret ”Koncept”. Andra titlar på albumet är ”Missiv”, ”Tillit”, ”Synergi”, ”Budgetram” och ”Process”. På inspelningen av titelspåret ”Tillit” medverkar även Hanni Kiviaho (Fatboy), Heikki Kiviaho (Sator) och Mattias Axelsson (ex The Horror, The Horror, Superswirls).

MEDVERKANDE: Martin Roos, Byråkrat.

Den här programpunkten har fri entré!

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in

Logga in här på Folk och Kulturs hemsida och planera upp ditt besök genom att bygga ett personligt schema. Är du en ny användare? Då måste du registrera dig först. Det gör du här. Allt som krävs är namn och mailadress så är du igång!