V. 2.1.7

DEN STORA SAMHÄLLSVÄVEN IN-TENT INTERVENTIONS: RESULTATET

En nomadisk installationsperformance i tre små tält som genom fysiska möten väver samman platser, minnen och människor. Under hösten 2019 har vi satt upp våra tält i Rådhuset i Ulricehamn, på Bohusläns Museum i Uddevalla och längs Sjuhäradsleden mellan Tranemo och Uddebo. Publiken /människorna /personerna har krypit in i våra tält och besvarat våra frågor om vad de känner sig sammankopplade, sammanvävda med och delat minnen och stunder med oss. Nu vill vi presentera resultatet från turnén. Presentationen kommer att innehålla samtal och vävande. Vi kommer att väva ett tält av materialet vi hittills har samlat. Det handlar om vad det är att vara människa, här och nu.

MEDVERKANDE: Benedikte Esperi, Annikki Wahlöö, Cia Runesson. Vi är performers, koreografer och producenter, alla tre med en MFA i Contemporary Performative Arts från Högskolan för Scen och Musik, Göteborgs Universitet.

Den här programpunkten har fri entré!

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in

Logga in här på Folk och Kulturs hemsida och planera upp ditt besök genom att bygga ett personligt schema. Är du en ny användare? Då måste du registrera dig först. Det gör du här. Allt som krävs är namn och mailadress så är du igång!