V. 2.1.7

Ett samhällsbyggande näringsliv närmare kulturen

Folk och Kultur bjuder in näringsminister Ibrahim Baylan och representanter för några av landets största företag till ett samtal om hur kulturen kan bli en partner till framtidens hållbara näringsliv. På många håll kämpar konsten och kulturen för att överleva. Samtidigt letar de rikstäckande bolagen efter sätt att engagera sig för ett hållbart samhälle – eftersom det stärker deras konkurrenskraft. Förstår näringslivet konstens och kulturens roll i samhällsutvecklingen? Finns det hinder för att de ska söka upp partnerskap med kulturen? Och vad kan Sveriges kulturföreträdare göra för att skapa bättre förutsättningar för samarbeten?

Detta är ett modererat och lärande samtal mellan utvalda ledare från näringslivet och politiken. Kulturen representeras genom publikens aktiva deltagande. Varmt välkommen med ditt perspektiv, din kunskap och erfarenhet! Samtalet modereras av Linda K Nordfors, konstnär, affärsutvecklare och koordinator för Folk och Kulturs tvärsektoriella partnerskap.

Har er kulturorganisation aktuella exempel på hur konst och kultur bygger ett hållbart samhälle? Hör av er till oss! Både omfattande och mindre exempel är välkomna. Kontakta gärna Linda för mer information: linda.k.nordfors@folkochkultur.se

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in

Logga in här på Folk och Kulturs hemsida och planera upp ditt besök genom att bygga ett personligt schema. Är du en ny användare? Då måste du registrera dig först. Det gör du här. Allt som krävs är namn och mailadress så är du igång!