V. 2.1.5

Förfest på stadsmuseet!

Jazzband, ångmaskiner, Poetry slam, mingel och popcorn - kan kvällen börja bättre? 

Varmt välkommen till Eskilstuna stadsmuseum, vackert beläget mitt i Eskilstunaån på Faktoriholmarna, bara ett stenkast från Munktellmuseet där den stora festen börjar klockan 19.00.

17.30 - 19.00 Ångmaskinerna kör tillsammans med jazzig livemusik.  Visning av maskinerna kl. 18.00.

17.30 – 18.00 Visning av utställningen Laddat - en utställning med mjuka mål. Visningen
fokuserar på att ställa ut och berätta om svåra saker. Samling i receptionen.

18.00 Poetry Slam med gästförfattare Tony Elgenstierna. Poetry slam är en konstform där det skrivna ordet möter scenisk gestaltning. Arrangör: Sörmland berättar.

18.00 - 19.00 Arbetarnas musikevenemangs projekt Många grenar visas i en utställning på Eskilstuna stadsmuseum. Kärnan i projektet utgörs av berättelser om livet för ett antal sverigefinska artister och konstnärer som antingen har flyttat till Sverige eller som är födda i Sverige. Berättelserna skildrar deras levnadsöden och levnadsfaser. Anu Ritjärvi, finsk kulturutvecklare, finns på plats i utställningen

18.30 – 19.00 Visning i utställningen Lilla stadsmuseet. Upplev Eskilstunas historia med hela kroppen! Visningen fokuserar på hur man kan arbeta inkluderande med barn mellan 3-10 år. Samling i receptionen.

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in

Logga in här på Folk och Kulturs hemsida och planera upp ditt besök genom att bygga ett personligt schema. Är du en ny användare? Då måste du registrera dig först. Det gör du här. Allt som krävs är namn och mailadress så är du igång!