V. 2.1.5

Hur kan vi tillsammans utveckla samtidskonsten regionalt?

Välkommen till en workshop på temat konstpolitiska samtal om samtidskonstens regionala utveckling. I den här programpunkten träffas konstorganisationer, politiker och tjänstepersoner och pratar om hur man tillsammans kan stärka samtidskonsten i en region. Frågor på agendan är: Hur kan vi samverka för att utveckla samtidskonsten i en tid med begränsade resurser? Vilka är de mest angelägna frågorna för samtidskonstens regionala utveckling? Hur kan staten och regionerna bättre samverka för att stärka samtidskonsten i Sverige? Workshopen bygger på erfarenheterna från två processer i Sörmland och Gävleborg vars deltagare också medverkar på plats. Insatsen ingår i Statens konstråds verksamhet Stärka konstorganisationer. 

MEDVERKANDE: Giorgiana Zachia - samordnare Stärka konstorganisationer, Statens konstråd, Jesper Hök - processledare inom hållbarhet, lärande och medskapande kulturförändring, Kajsa Balkfors - facilitator inom syftesdriven och medskapande förändring, lärande och hållbar utveckling.

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in

Logga in här på Folk och Kulturs hemsida och planera upp ditt besök genom att bygga ett personligt schema. Är du en ny användare? Då måste du registrera dig först. Det gör du här. Allt som krävs är namn och mailadress så är du igång!