V. 2.1.7

Mingelfest!

Folk och Kulturs mingelfest på Munktellmuseet torsdagen 6 februari kl.19.00.

Det bästa av Eskilstunas unga kulturliv medverkar under kvällen med tre energisprakande framträdanden, i regi av Hanna Luhanko Ehrlund.

Det blir även pianobar och mingelmusik med Gunnar Sandevärn. Sandevärn spelade tidigt med Anni-Frid Lyngstad och har varit medlem av anrika Ingmar Nordströms orkester, för att nämna ett par saker från hans långa och rika musikerliv.

Kvällen bjuder också på ett smakprov av från föreställningen "PAUSEN” - en elektromusikalisk iscensättning av Region Skånes indragna bidrag till den fria scenkonsten.

Välkomna att mingla med oss!

Om "PAUSEN":

Utifrån en kraftigt sänkt kulturbudget, tog kulturnämnden i Region Skåne det ödesdigra beslutet att sätta sökbara projektbidrag på paus. ”PAUSEN” är PotatoPotato Scenkonsts fria tolkning av alla möten, debatter, intervjuer, reaktioner och effekter som följde beskedet för ganska exakt ett år sedan. Verket är skapat inom PotatoPotatos projekt Contemporary Performing Beats som utforskar berättande genom DJ-mixning. Vi undersöker kulturpolitiska viljor, ideologi, pengar, kollektiv organisering, konstens värde och begreppet frihet. Kom och lyssna eller dansa medan vi utforskar vår nya roll som ekonomiskt hållbara scenkonstnärer! 

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in

Logga in här på Folk och Kulturs hemsida och planera upp ditt besök genom att bygga ett personligt schema. Är du en ny användare? Då måste du registrera dig först. Det gör du här. Allt som krävs är namn och mailadress så är du igång!