V. 2.1.7

Politiken, publiken och konsten – ett triangeldrama om Sveriges viktigaste distansrelation

Notera att denna programpunkt har obligatorisk föranmälan. För mer information se nedan. 

Folk och Kultur är stolta att presentera vårt första konventpartnerskap med Daniel Sachs Foundation och Skandinavisk Playbackteater Studio. Tillsammans med dem arrangerar vi den interaktiva föreställningen ”Politiken, publiken och konsten – ett triangeldrama om Sveriges viktigaste distansrelation”.

Vi lever i en turbulent värld där politiken och kulturen har nyckelroller att spela i framväxandet av framtidens samhälle. Hur mycket armlängds avstånd behöver vi idag och i morgon? Vilka roller kan politiken och kulturen komma att spela? Hur kan den samexistens se ut som stärker vår demokrati? Välkommen till en interaktiv föreställning som undersöker hur vi närmar oss varandra för att hitta rätt distans.

Hur kommer föreställningen att gå till?

Playbackteater är en form av improvisationsteater där publikens röster och berättelser ur verkligheten utgör föreställningens kärna. En spelledare fungerar som länk mellan publiken och ensemblen som står redo att genom improviserad teater spegla publikens berättelser, känslor och reflektioner. Vad skulle du vilja dela med dig av? Allas berättelser är välkomna.

Föreställningen produceras av Skandinavisk Playbackteater Studio och genomförs med Teater X.

MEDVERKANDE:

Teater X (dagens ensemble):
Pontus Holmgren
Jan Platander
Ann-Sofie Wensbo
Maria Danielsson
Marie-Louise Larsson
Linda Tervo

Endast inbjudna, obligatorisk föranmälan.
Är du kulturaktör eller politiker och vill gå men har inte fått en inbjudan?
Hör av dig till program@folkochkultur.se

Som deltagare på denna programpunkt kommer du även att få ett dagspass till Folk och Kultur för hela fredagen den 7/2. Med detta dagspass kan du delta på alla andra arrangemang på Folk och Kultur under fredagen utan kostnad.

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in

Logga in här på Folk och Kulturs hemsida och planera upp ditt besök genom att bygga ett personligt schema. Är du en ny användare? Då måste du registrera dig först. Det gör du här. Allt som krävs är namn och mailadress så är du igång!