V. 2.1.7

Projektet KUD – Kultur och Utbildning på Distans – ett digitalt Distansprojekt i Halland

Vi presenterar de event som arrangerats under projekttiden. På minutens inspelning som samsändes live Stockholm - KrogseredTeater Hallands ”Bäst på jobbet” som delades mellan Eskilstuna och Halmstad under FoK 2018. Vi visar vikten av att kulturen kommer ut lokalt och regionalt och inte fastnar i storstadsnormen genom att alla produktionskostnader och arbetstillfällen utgår från Stockholm.Vi visar kulturens drivkraft och innovation på landsbygden, både utifrån kvalitet och hållbarhet. Kulturskola på distans i HallandSamsång o samspelKlimatsmart o hållbartEkonomisktDigital Byatekniker Arbetsintegrerande sociala företagDetta ger social hållbarhet och en stark och levande landsbygd.

MEDVERKANDE: Lena Carlbom - ordförande i Riksteaterförening Kultur o Utbildning på Distans i Falkenberg, Mats Erixon - Mediesystemspecialist och knuten till NCDP - Nordiskt Center för Digital Närvaro, Lena Teveldal - verksamhetsledare Riksteatern Halland, Krogsereds Bygdegård, TeaterHalland och Falkenbergs kulturskolor finns också med i presentationen.

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in

Logga in här på Folk och Kulturs hemsida och planera upp ditt besök genom att bygga ett personligt schema. Är du en ny användare? Då måste du registrera dig först. Det gör du här. Allt som krävs är namn och mailadress så är du igång!