V. 2.1.7

The Hebbe Sisters & Duo Sentire – en musikalisk helhetsupplevelse med sång, musik & dans

The Hebbe sisters och Duo Sentire bjuder in till en stämningsfull konsert med både sång, musik och dans – allt i enat samförstånd. Låt den omåttligt talangfulla familjen ta dig med på en förtrollande resa med allt från glädjefull swing och steppdans till klassiska pärlor av Chopin. Närheten och kontakten med publiken står alltid i centrum och deras mål är att ge konsertbesökarna ett bestående musikaliskt minne. Familjen uppträder regelbundet i många olika sammanhang och har tillsammans släppt två skivor: "En strålande jul" samt "På vår blomstrande äng". De har dessutom varit på hela sju turnéer i Schweiz de senaste tre åren.

MEDVERKANDE: The Hebbe Sisters består av Emelie Hebbe (sång & dans), Josefine Hebbe (sång & dans), Maria Hebbe (sång & dans) och Duo Sentire: Ulrika Hebbe (piano), Lars-Inge Bjärlestam (cello).

 

Det här evenemanget är en del av Folk och Kultur-dagen som har fri entré! Läs mer om Folk och Kultur-dagen här.

Välkommen!

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in

Logga in här på Folk och Kulturs hemsida och planera upp ditt besök genom att bygga ett personligt schema. Är du en ny användare? Då måste du registrera dig först. Det gör du här. Allt som krävs är namn och mailadress så är du igång!