V. 2.1.7

Vart är vi på väg?

I tider då mänskligheten står inför stora utmaningar i form av klimatförändring behöver vårt samhälle ta nya vägar. Att resa kollektivt är en av de vägar som vi i större utsträckning än idag behöver slå in på. Kollektivtrafiken kan vara en plats för spontana och oväntade möten, och i vårt projekt möter musikerna Åsa Karlberg och Lennart Söderlund publiken på bussen. Åsa och Lennart spelar korta musikstycken för flöjt och elgitarr, och det är inte en förutbestämd linjekarta utan känslan i stunden som avgör vilka vägar vi tar och vilka hållplatser vi stannar på. Musiken skapar mötet, mötet skapar samtal. Vi lär oss lite mer om varandra, och kanske kommer vi närmare svaret på den större frågan: Vart är vi på väg? på Folk och Kultur…

MEDVERKANDE: Åsa Karlberg - flöjt, Scenkonst Sörmland, Lennart Söderlund - gitarr, frilansare och pedagog Gnesta kulturskola.

Anmäl er till vårt nyhetsbrev

Logga in

Logga in här på Folk och Kulturs hemsida och planera upp ditt besök genom att bygga ett personligt schema. Är du en ny användare? Då måste du registrera dig först. Det gör du här. Allt som krävs är namn och mailadress så är du igång!