headerbild
DANSPAUS: Jannine Rivel och Amanda Billberg med Amanda Lind på utställartorget 2023.

Ta plats på Utställartorget

Utställartorget i Stiga Sports Arena är konventets hjärta – mötesplatsen där besökarna kan skapa nya kontakter, få inspiration och ny kunskap. Här finns Stora scenen för publikdragande seminarier och scenkonst, café och restaurang/matställen, prova på-aktiviteter, laddstation för mobilen och ”bara vara”-sittplatser. Anmälan till Folk och Kultur 2024 öppnar i början av september.

Genom att ha en plats på Folk och Kulturs utställartorg ges du och din organisation möjlighet att aktivt kommunicera ert budskap mot kulturbranschen, politiker, tjänstemän och en intresserad allmänhet. Onsdag–fredag är i huvudsak inriktade mot kulturbranschen och lördagen är riktad mer till allmänheten. Ni bestämmer själva vilka dagar ni önskar delta.

Praktisk info
Utställarplatserna är samlade i A-hallen i Stiga Sports Arena Eskilstuna. Arenan är en modern miljöbyggnad för idrott, konserter och mässor.

Det är gratis att besöka utställartorget under hela konventet.

Priser onsdag–fredag
I dessa priser ingår även lördagen.

Utställaryta (kvm): pris inkl. moms
2 x 2: 8 800 kr
3 x 3: 27 500 kr
5 x 4: 60 500 kr
6 x 4: 71 500 kr
8 x 5: 121 000 kr

Priser lördag
Priserna gäller för utställaryta under lördagen.

Utställaryta, kvm = pris inkl. moms
2 x 2: 3 300 kr
3 x 3: 8 775 kr
5 x 4: 22 000 kr

I samtliga utställarpaket ingår:
– Utställaryta med el samt trådlöst Internet
– Två deltagarpass på Folk och Kultur

Kostnader för resor, logi och övriga kostnader bekostas av utställaren.

Villkor och information
Politiska partier kan ej hyra utställarplats. Som utställare på torget medverkar man antingen under onsdag–fredag eller onsdag-lördag. Vi ser gärna att man väljer att ställa ut samtliga dagar och väljer man onsdag till fredag får man utan extra kostnad ställa ut under lördagen.

Vid medverkan skriver arrangören/utställaren på ett avtal att denna, samt eventuell underarrangör som avser arrangera verksamhet inom ramen för Folk och Kultur, arbetar utifrån demokratiska värderingar samt respekterar och ställer sig bakom de grundläggande principerna om jämlikhet, jämställdhet och allas lika värde här.

Monterprogram
En framgångsfaktor för att få besökarna att stanna, samtala, köpa och på olika sätt vistas i just er monter är att till exempel arrangera evenemang, samtal, debatter, frukostseminarium, mingel med mat och dryck och tävlingar. När din utställningsplats godkänts den 16 december, kommer det finnas möjlighet att anmäla monterprogram.

Bemanning
Utställarplatsen bemannas i enlighet med Folk och Kulturs öppettider.

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev