headerbild
Sörmlands museums slöjdtorg under Folk och Kultur 2024. FOTOGRAF: MICKE SANDSTRÖM

Ta plats på Utställartorget

Utställartorget i Volvo CE Arena är konventets hjärta – mötesplatsen där besökarna kan skapa nya kontakter, få inspiration och ny kunskap. Här finns Stora scenen för publikdragande seminarier och scenkonst, café och restaurang/matställen, prova på-aktiviteter, laddstation för mobilen och ”bara vara”-sittplatser.

Genom att ha en plats på Folk och Kulturs utställartorg ges du och din organisation möjlighet att aktivt kommunicera ert budskap mot kulturbranschen, politiker, tjänstemän och en intresserad allmänhet.

Praktisk info

Utställarplatserna är samlade i A-hallen i Volvo CE Arena. Arenan är en modern miljöbyggnad för idrott, konserter och mässor. Det är gratis att besöka utställartorget under hela konventet.

I utställarpaketet ingår utställaryta med el samt trådlöst Internet. Bokar du utställarplats onsdag-fredag ingår två deltagarpass på Folk och Kultur. Det finns möjlighet att köpa deltagarpass till ett rabatterat pris för våra utställare.

Priser för monterplats

Priser onsdag–fredag
I dessa priser ingår även lördagen.

Utställaryta (kvm): pris exkl. moms
2 x 2: 7 200 kr
3 x 3: 22 400 kr
5 x 4: 49 600 kr
6 x 4: 58 800 kr
8 x 5: 99 200 kr

Priser lördag
Priserna gäller för utställaryta under lördagen.

Utställaryta (kvm): pris exkl. moms
2 x 2: 2 720 kr
3 x 3: 7 120 kr
5 x 4: 18 000 kr
Kostnader för resor, logi och övriga kostnader bekostas av utställaren.

Villkor och information
Politiska partier kan ej hyra utställarplats. Som utställare på torget medverkar man antingen under onsdag-lördag, onsdag–fredag eller endast lördag. Väljer man onsdag till fredag får man utan extra kostnad ställa ut under lördagen.

Vid medverkan skriver arrangören/utställaren på ett avtal att denna, samt eventuell underarrangör som avser arrangera verksamhet inom ramen för Folk och Kultur, arbetar utifrån demokratiska värderingar samt respekterar och ställer sig bakom de grundläggande principerna om jämlikhet, jämställdhet och allas lika värde. Du hittar våra villkor här.

Monterprogram
En framgångsfaktor för att få besökarna att stanna, samtala, köpa och på olika sätt vistas i just er monter är att till exempel arrangera evenemang, samtal, debatter, frukostseminarium, mingel med mat och dryck och tävlingar. När din utställningsplats godkänts kommer det finnas möjlighet att anmäla monterprogram.

Bemanning
Utställarplatsen bemannas i enlighet med Folk och Kulturs öppettider.

Öppettider under 2024 års konvent
onsdag: kl. 12.00-18.00
torsdag: kl. 08.30-18.00
fredag: kl. 08.30-15.00
lördag: kl. 08.30-16.30

Anmälan till Folk och Kultur 2025 öppnar efter sommaren 2024.

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev