headerbild
Arrangera_seminarier_IG

Arrangera seminarier, debatter, workshops mm.

Folk och Kultur välkomnar programinslag i form av seminarier, debatter, samtal, föredrag och workshops om de frågor som du och din organisation ser som angelägna och viktiga att dela. Vi ser vi gärna oväntade, nya och gränsöverskridande inslag från kultursektorn och det fria kulturlivet liksom övrig offentlig och privat sektor. Sista anmälningsdag är den 18 november.
Läs mer >
Arrangera_Megafon_IG

Arrangera Megafon

Har ni något angeläget, utmanande eller tankeväckande att berätta eller visa? Gör det via Folk och Kulturs Megafon!  Megafon är en scen för offentliga anföranden eller konstnärligt innehåll. Scenen är till för att lyfta de som inte har ekonomiska muskler att arrangera ett seminarium eller workshop, men har något angeläget, utmanande eller tankeväckande att berätta eller visa. Megafon integreras 2023 i Kulturbazaren på Utställartorget. Sista anmälningsdag för Megafon är den 12 december.
Läs mer >
Arrangera_kulturarr_IG

Arrangera föreställningar, utställningar eller andra kulturevenemang

Folk och Kultur presenterar gärna olika typer av kulturarrangemang – föreställningar, utställningar eller andra evenemang av hög konstnärlig kvalitet som del av sitt tredagarsprogram. Sista anmälningsdag är den 18 november.
Läs mer >
Ställ_ut_IG

Ta plats på Utställartorget

Utställartorget i Stiga Sports Arena är konventets hjärta – mötesplatsen där besökarna kan skapa nya kontakter, få inspiration och ny kunskap. Här finns Stora scenen för publikdragande seminarier och scenkonst, café och restaurang/matställen, prova på-aktiviteter, laddstation för mobilen och ”bara vara”-sittplatser. 12 december är sista anmälningsdag för utställartorget.
Läs mer >
Viktiga_datum_IG

Viktiga datum!

Det är många datum att hålla reda på! Här får du snabbt översikt över alla aktuella hålltider; sista dag för anmälan av olika programpunkter och utställningar samt när deltagarpass börjar säljas.
Läs mer >
Tillgänglighet_IG

Tillgänglighet

Folk och kultur är till för alla. Därför strävar vi efter att i största möjliga mål välja lokaler anpassade så att alla ska kunna trivas, oavsett funktionsnedsättning. På den här sidan hittar du information om tillgängligheten i Folk och Kulturs olika lokaler.
Läs mer >

Arrangera

Folk och Kultur är ett deltagarstyrt konvent och alla är välkomna att bidra. Det är #tillsammans som vi skapar ett angeläget konvent där konst och kultur står i fokus. Vi bjuder in er till att vara med och skapa ett innehållsrikt konvent av högsta kvalitet!

Under perioden 8 september – 18 november är anmälan öppen till Folk och Kultur 2023. Det går att anmäla fyra olika programtyper och/eller anmäla sig som utställare till vårt utställartorg.

Programtyper

  • Seminarie, presentation/föredrag och workshop
  • Kulturarrangemang
  • Megafon

Utställartorget

Utställartorget i Stiga Sports Arena är mötesplatsen under Folk och Kultur. Här kan arrangörer, aktörer och besökare skapa nya kontakter, få inspiration och ny kunskap.

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev