Arrangör

För dig som arrangerar ett seminarium/workshop ingår ett (1) deltagarpass i arrangörsavgiften som gäller den dag ni har ert seminarium/workshop. Är du utställare och har en monter på utställartorget så ingår två (2) deltagarpass till Folk och Kultur i utställaravgiften. För kulturarrangemang och Megafon ingår det inget pass, men arrangörer och medverkande kan köpa deltagarpass till sig själva till rabatterat pris. Då är det kategorin "arrangördeltagare/medverkande i programpunkt" på deltagarpass om ni önskar fler.

Observera att fria deltagarpass måste också registreras, och det görs här nedan. Välj kategorin "arrangör seminarium/workshop" eller "arrangör monter/utställartorget".

Om du endast deltar under ert eget seminarium behöver du inte något deltagarpass. Om du däremot skulle vilja delta på andra seminarier och workshop samt kulturarrangemang så behöver du ett deltagarpass. Önskar du endast tillträde till STIGA Sports Arena och utställartorget behöver du inget deltagarpass.

Ordinarie priser för arrangörsdeltagare/medverkande i programpunkt

Ordinarie arrangörsdeltagare/medverkande 1-dagspass 900 kr exkl. moms (1125 ink. moms)
Ordinarie arrangörsdeltagare/medverkande 2-dagarspass 1500kr exkl. moms (1875 ink. moms)
Ordinarie arrangörsdeltagare/medverkande 3-dagarspass 1900 kr exkl. moms (2375 ink. moms)

Folk och Kultur går av stapeln den 7-10 februari 2024 i Munktellstaden, Eskilstuna.

För frågor kring deltagarpass, hör av dig till Emelie Gard emelie@happymeetings.nu.

Anmälan till Folk och Kultur är bindande. Vid avbokning utgår full konferensavgift. Ditt deltagarpass får däremot överlåtas till annan person.

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev