headerbild

Vanliga frågor

När sker Folk och Kultur 2025?
Nästa års konvent äger rum den 5-8 februari 2025 i Munktellstaden, Eskilstuna. Mer information om programanmälan, deadlines och tider kommer upp på hemsidan, Facebook, Instagram, X och LinkedIn under sommaren.

Deltagarpass

Behöver jag ett deltagarpass för att kunna ta del av Folk och Kultur?
För att kunna ta del av samtliga seminarium, panelsamtal och workshops behöver du ett deltagarpass. Det är fri entré till Volvo CE Arena där utställartorget finns. Det innebär att du inte behöver ett deltagarpass för att ta del av samtal, kulturarrangemang och utställartorget i Volvo CE Arena.

Är min bokning bindande?
Alla bokningar är bindande oavsett vilket deltagarpass du bokat. Vid avbokning utgår full konferensavgift. Ditt deltagarpass får däremot överlåtas till annan person. 

Hur gör jag om jag vill ändra min bokning?
Om du vill ändra din bokning eller har andra frågor gällande ditt
deltagarpass kan du kontakta: emelie@happymeetings.nu

Hur gör jag om jag inte vet vem eller vilka som ska ha deltagarpasset?
Deltagarpassen till Folk och Kultur är personliga och vi behöver därför
deltagarens för- och efternamn. Kommer du från en större organisation
eller kommun och har svårt att på förhand veta vem eller vilka som kommer
delta? Kontakta: emelie@happymeetings.nu

Kan jag delta digitalt?
Folk och Kultur är ett fysiskt konvent, vi livestreamar inte konventet. Däremot har vi vår Folk och Kultur-studio som sänder live onsdag-fredag. I studion kan du ta del av kortare intervjuer med personer och organisationer som finns på plats på Folk och Kultur. Du kan se sändningarna från årets Folk och Kultur-studio här. Vissa seminarium och panelsamtal kan komma att streamas av arrangörerna själva. Vilka dessa programpunkter är framkommer i programmet när det släpps.

Arrangera

När öppnar programanmälan inför Folk och Kultur 2025?
Programanmälan till Folk och Kultur 2025 öppnar efter sommaren 2024. Programanmälan sker via Arrangörsportalen. Följ oss i våra sociala medier för att hålla dig uppdaterad:
Facebook, Instagram, X och LinkedIn.

Jag vill göra ändringar i mitt program efter Arrangörsportalen stängt.
Om du vill göra ändringar i ditt program så kan du mejla info@folkochkultur.se. Observera att det nu är väldigt nära inpå och vi kan ha svårt att hinna med, men vi gör vårt bästa.

Jag har frågor om hur det fungerar på plats.
I Arrangörsmanualen finns svar på det mesta praktiska. Om du inte hittar ditt svar kan du mejla info@folkochkultur.se.

Om Folk och Kultur

Vem/vilka äger Folk och Kultur?

Länsteatrarna i SverigeRegional Musik i Sverige och Länsmuseernas Samarbetsråd, och de tre organisationernas 67 medlemsinstitutioner, arrangerar Folk och Kultur. De tre medlemsorganisationerna har bildat en ideell förening Kulturlyftet – Kultur i hela landet, som är projektägare för Folk och Kultur. Kulturlyftet är en partipolitiskt obunden sammanslutning av demokratiska organisationer.

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev