Mingelfesten!

Trycket på biljetter till vår mingelfest har varit stort så nu byter vi lokal och gör mingelfesten större och bättre – för fler!

Folk och Kulturs mingelfest 2024

Datum: torsdag 8 februari 2024 
Tid: kl.19.00-23.00 
Plats: Elite Stadshotellet, Hamngatan 11, Eskilstuna 
Pris: 350 kr exkl. moms.

Biljett till mingelfesten köper du i samband med ditt deltagarpass. I biljettpriset ingår en mingeltallrik och en enhet dryck. Om du redan köpt deltagarpass kan du anmäla dig till mingelfesten genom att mejla emelie@happymeetings.nu.

Musikunderhållning av Franska Trion

Franska Trion har varit ett av husbanden i På spåret och även bidragit med musiken till dramakomedin Meningen med Livet.

En intensiv och omväxlande show med sedvanlig explosivitet och stor variation utlovas. Sedan starten 2002 är Franska Trion idag ett kultförklarat band som sakta men säkert spelat till sig en allt större publik. Musiken är ett kapitel för sig och det är svårt att jämföra den något annat. De som sett det, vet. För de oinvigda har bandets liveframträdandena en intensitet och närvaro som inte liknar något annat. Texterna har ett oerhört driv och forsar fram sorgligt, extatiskt, lysande och ibland ganska komiskt, med hjälp av rytmernas och rimmens magi. Deras personliga prägel lyfter fram något alldeles allmängiltigt och blir därför också väldigt drabbande.

Med Matti Ollikainen på sång och piano, Viktor Turegård på kontrabas och Christopher Cantillo på trummor.

DJ Jakob Mattsson

Med sin unika rytmiska mixande tar Jakob tillbaka dig i tiden fylld med dans och disco, fast med en modern tolkning, där du inte kan motstå att sjunga med och vicka på höfterna till sent på kvällen.

”Från Monica Z till Bo Kaspers Orkester…” – en hyllning till några av Sveriges bästa textförfattare genom tiderna!

I programmet bjuds vi på en resa i tiden med jazzörhängen och låtar i jazz-tappning av härliga svenska textförfattare genom tiderna som Beppe Wolgers, Lars Nordlander, Hasse & Tage och Povel Ramel, KENT, Håkan Hellström och Bo Kaspers Orkester m.fl. Framförs av Jazzsångerskan Canilla Enskär och musik arrangerad av musikern och tillika gitarrgurun Ulf Holmberg.

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev