headerbild
FOTOGRAF: Pierre Pocs
Boende_puff

Boende

Eskilstuna har begränsat med boende i staden och det är bra att vara tidigt ute med rumsbokning. Vi samarbetar med flera hotell i Eskilstuna men även i Västerås och följande erbjudanden finns att tillgå. Håll utkik på denna sida då vi fyller på med nya boenden och eventuella koder för bokning.
Läs mer >
Tillgänglighet_IG

Tillgänglighet

Folk och kultur är till för alla. Därför strävar vi efter att välja lokaler där alla ska kunna trivas, oavsett funktionsnedsättning. På den här sidan hittar du information om tillgängligheten i Folk och Kulturs olika lokaler och vart du hittar parkeringsplatser för rörelsehindrade.
Läs mer >
TaDigRunt_IG

Ta dig runt

Det är enkelt att ta sig till och från Munktellstaden i Eskilstuna där Folk och Kultur tar plats. Här hittar du mer information.
Läs mer >
Matställen_IG

Ät gott!

En god lunch mellan seminarier, workshops och panelsamtal behövs under fullspäckade konventdagar. I Munktellstaden finns allt från italienskt till vietnamesiskt, sushi och husmanskost. Behöver du ta din lunch på språng kommer det att finnas Foodtrucks utanför Stiga Arena.
Läs mer >
Munktellstaden_IG

Munktellstaden

Munktellstaden är en kulturell smältdegel i hjärtat av Eskilstunas industrihistoria och plats för Folk och Kultur.
Läs mer >
Kulturupplevelser_IG

Upplev kultur i Eskilstuna!

Idag är Eskilstuna en snabbväxande miljösmart industristad med musik och idrott i sitt DNA. Välkommen att ta del av Eskilstunas historia på stadens museum och besöksmål, i närheten av Munktellstaden där Folk och Kultur arrangeras.
Läs mer >

Information inför ditt besök!

Här hittar du mer information om hur man tar sig till och från Munktellstaden, var du kan boka boende, äta och vad du kan uppleva. Du hittar också information om tillgänglighet, parkering med mera.

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev