Lokal mat och dryck som kulturbärare – en smakrik inspirationsresa!

Sörmlands Matkluster har i över 15 år arbetat för att göra Sörmland till en av Sveriges mest spännande matregioner. Med 170 passionerade medlemsföretag skapas unika matupplevelser året runt, från välbesökta evenemang som Korv & Brödrundan och Aptitrundan till dryckesfestivaler och skördemarknader som lockar hundratusentals besökare.

Men Matklustret handlar om mer än bara fantastiska smaker. Genom utbildningar, möten och innovativa projekt arbetar vi aktivt för att öka användningen av lokalproducerad mat i offentliga kök, hitta nya vägar för smart logistik  och digitala lösningar  som skapar en mer hållbar framtid.

Vill du inspireras och få med dig nya idéer?
Ta chansen att lära av våra erfarenheter och bli inspirerad att starta liknande projekt eller verksamheter i din region. Vi delar gärna med oss av vår kunskap och vårt nätverk – tillsammans skapar vi framtidens matkultur!

Läs mer och låt dig inspireras på: www.matkluster.se

Arrangör: Sörmlands Matkluster

Plats: Kugghjulet, Hotel Bolinder Munktell

Tid: Fredag 09:00 – 09:45

Jenny Gullstrand

projektledare

Rocco Gustafsson

projektledare

Roger Tiefensee

ordförande Sörmlands Matkluster

Tillbaka

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev