headerbild

Vanliga frågor

Arrangera

När öppnar anmälan till Folk och Kultur 2024?
Anmälan till Folk och Kultur 2024 öppnar 8 september 2023.

Hur vet jag att min anmälda programpunkt är inskickad?
Du behöver inte aktivt skicka in din programpunkt i Arrangörsportalen. När Arrangörsportalen stänger den 19 november skickas dina anmälda programpunkter in automatiskt. Det innebär att du endast behöver fylla i anmälningsformuläret för programpunkt och klicka på spara. Alla sparade uppgifter kommer då att komma in till Folk och Kulturs kansli.

När får jag veta tid och plats för min programpunkt?
Vi kontaktar löpande våra arrangörer som får en tid och plats, så om du inte fått en tid och plats än så är det på väg.

Hur gör jag ändringar i min programpunkt?
Om du har ändringar vad gäller medverkande, bild, programbeskrivning och -titel, så hör av dig med dessa ändringar till info@folkochkultur.se. Skriv tydligt vad din programpunkt heter, och var tydlig med vad som ska ändras. Efter den 15 januari tar vi ut en administrationsavgift om 500 kr för bildhantering. Se till att läsa arrangörsmanualen, där finns många svar på frågor.

Deltagarpass

Behöver jag ett deltagarpass för att kunna ta del av Folk och Kultur?
För att kunna ta del av samtliga seminarium, panelsamtal och workshops behöver du ett deltagarpass. Det är fri entré till STIGA ARENA där utställartorget finns. Det innebär att du inte behöver ett deltagarpass för att ta del av samtal, kulturarrangemang och utställartorget i STIGA ARENA.

Är min bokning bindande?
Alla bokningar är bindande oavsett vilket deltagarpass du bokat. Vid avbokning utgår full konferensavgift. Ditt deltagarpass får däremot överlåtas till annan person. 

Hur gör jag om jag vill ändra min bokning?
Om du vill ändra din bokning eller har andra frågor gällande ditt
deltagarpass kan du kontakta: emelie@happymeetings.nu


Hur gör jag om jag inte vet vem eller vilka som ska ha deltagarpasset?
Deltagarpassen till Folk och Kultur är personliga och vi behöver därför
deltagarens för- och efternamn. Kommer du från en större organisation
eller kommun och har svårt att på förhand veta vem eller vilka som kommer
delta? Kontakta: emelie@happymeetings.nu

Kan jag delta digitalt?
Folk och Kultur är ett fysiskt konvent, vi livestreamar inte konventet. Däremot har vi vår Folk och Kultur-studio som sänds digitalt onsdag-fredag. I studion kan du ta del av kortare intervjuer med personer som finns på plats på Folk och Kultur. Du kan se sändningarna från förra årets Folk och Kultur-studio här. Vissa seminarium och panelsamtal streamas av arrangörerna själva. Vilka dessa programpunkter är kommer att framkomma i programmet när det släpps.

Om Folk och Kultur

Vem/vilka äger Folk och Kultur?

Länsteatrarna i SverigeRegional Musik i Sverige och Länsmuseernas Samarbetsråd, och de tre organisationernas 67 medlemsinstitutioner, arrangerar Folk och Kultur. De tre medlemsorganisationerna har bildat en ideell förening Kulturlyftet – Kultur i hela landet, som är projektägare för Folk och Kultur. Kulturlyftet är en partipolitiskt obunden sammanslutning av demokratiska organisationer.

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev