Musikalliansen tar tempen på musiken - ett interaktivt rundabordssamtal

MUSIKALLIANSEN TAR TEMPEN PÅ MUSIKEN - ETT INTERAKTIVT RUNDABORDSSAMTAL

Utifrån en strategisk frågeställning startar en konversation runt ett stort bord på scenen: 

- Vilka är de avgörande frågorna idag, för en stark och vital musiksektor imorgon?

Välkommen till en branschspaning med diskussion och analys, där även publiken bjuds in att delta i samtalet. Det finns gott om platser runt bordet, med utrymme för delaktighet och rotation. På scenen står även en flygel.

Arrangör: Musikalliansen

Plats: Konsertsalen, Scenkonst Sörmland

Tid: Torsdag 12:45 – 13:45

David Lundblad

länsmusikchef Musik i Dalarna

David studerade dirigering vid Sibelius-Akademin och har även en examen i kyrkomusik från KMH. Han har arbetat med flera ledande ensembler såsom Dalasinfoniettan, Göteborgsoperans orkester, Göteborgsoperans kör, Zagrebs filharmoniska orkester och Marinens Musikkår.

Noomi Hedlund

projektledare Swedish Wind Power

Noomi har en musikerexamen och har varit konstnärlig ledare, VD, producent och/eller konsult för Luleå tekniska universitet, Festspelen i Piteå, Dalhalla Opera, Blåsarsymfonikerna, Musikaliska m. fl. Noomi är verksam som föreläsare, verksamhetsutvecklare, projektledare och fri opinionsbildare inom musik- och kulturbranschen. Just nu är hon även projektledare för pilotprojektet Swedish Wind Power.

Sara Aldén

musiker

Sara Alden är utbildad jazzsångerska på Hägskolan för Scen och Musik samt utbildad genusvetare på Göteborgs universitet. Sara är sittande ordförande i förening IMPRA. Hon släpper sitt debutatalbum i mars 2024 med titeln There is no future, ett album med fokus på miljö- klimat och hållbar utveckling.

 

Karin Inde

förbundsordförande Musikerförbundet

Karin Inde är i grunden sångerska och kompositör. Karin har varit verksamhetsledare för bl a Svensk Jazz, Musikcentrum Väst, Musiksverige och SAMI. Hon var ordförande för KLYS 2021-2023. Karin Inde tog över posten som förbundsordförande i Musikerförbundet vid förbundsmötet den 31 maj 2023.

Elena Smon Wolay

utvecklingssekreterare Malmö stad

Elena Smon Wolay, utvecklingssekreterare (musik och litteratur) Malmö stad. Elena har en bred bakgrund från det fria kulturlivet som musikjournalist, föreläsare och curator för konserter och utställningar. Sedan 2011 har hon drivit plattformen ”Jazz Är Farligt” och har beskrivits som en av de mest drivande krafterna för Sveriges alternativa musikscen.

Osiel Ibanez

vd Musikalliansen

Osiel Ibanez är vd för Musikaliansen sedan 2020. Tidigare varit verksam som produktionschef på musikorganisationen SELAM, producent på Blixten & Co samt kommunikationschef på Cirkus Cirkör.

 

Tillbaka

 

 

Anmäl dig till vårt nyhetsbrev